Saint Joseph High School

Skip to main content
Mobile Menu

Lenten Reconciliation Schedule

What
Lenten Reconciliation Schedule
When
4/3/2019

Lenten Reconciliation Schedule for 4/3/19

9:00 - 9:10am Section (10min)
9:15 - 9:55 Block A (40 min)
10:00 - 10:40am Block B (40 min)
10:40 - 10:55am Break (15min break)
11:00 - 11:40am Block C (40 min)
11:45 - 12:25pm Block D (40 min)
12:25 - 1:00pm Lunch (35min lunch)
1:05 - 1:45pm Block E (40 min)
1:50 - 2:30pm Block F (40 min)

Copy to Google Calendar  •  Download iCal Event